The Blog

Υλικά

image
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 2 πρέζες ζάχαρη κρυσταλλική
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • θυμάρι
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
  • 1 κ.γ. πιπέρι, κόκκινο
  • 100 γρ. νερό
  • 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κύβο βοδινού
  • 400 γρ. κόκκινα φασόλια, σε κονσέρβα
  • 200 γρ. τσένταρ, τριμμένο

Για το σερβίρισμα

  • νάτσος
  • γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/2 ματσάκι κόλιανδρο
  • γλυκόξινη σάλτσα

Εκτελεση :

image
  • Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει.
  • Κόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα σε λεπτές φέτες. Τα βάζουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε 2-3 λεπτά να καραμελώσουν.
  • Κόβουμε την κόκκινη πιπεριά σε μικρά κυβάκια και την βάζουμε στο τηγάνι.
  • Προσθέτουμε το μπούκοβο, τη ρίγανη, το κύμινο, την πάπρικα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
  • Βάζουμε τον κιμά και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Στη συνέχεια βάζουμε τα φασόλια, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι, το νερό και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε τον μισό κόλιανδρο, το μισό τυρί και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με τα νάτσος το υπόλοιπο τσένταρ, τον υπόλοιπο κόλιανδρο, το γιαούρτι και τη γλυκιά τσίλι σως.
Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here
Call Now ButtonΤηλεφωνικές Παραγγελίες