The Blog

Υλικά

image
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 100 γρ. ρύζι, μακρύκοκκο
  • 300 γρ. νερό
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα

Εκτελεση :

image
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. 
  • Σοτάρουμε τον κιμά για 2 λεπτά. 
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας. 
  • Ανακατεύουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε το ρύζι μαζί με το νερό. Αφήνουμε για 3-5 λεπτά να βράσει το ρύζι ενώ ανακατεύουμε ανά διαστήματα με μια κουτάλα. 
  • Μόλις απορροφήσει το ρύζι όλο το νερό και έχει μαλακώσει, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
  • Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here
Call Now ButtonΤηλεφωνικές Παραγγελίες