The Blog

Υλικα που χρειαζονται :

image
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι, γάλακτος
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • χυμό λεμονιού, από 1-2 λεμόνια
  • 100 γρ. νερό
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. κοφτή μουστάρδα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. δεντρολίβανο

Για το σερβίρισμα :

image
  1. πατάτες τηγανητές
    ρίγανη

Εκτελεση :

image
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Κόβουμε το συκώτι σε λεπτές φέτες 1 εκ. και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Το μεταφέρουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε 1 λεπτό για να πάρει χρώμα.
  • Γυρνάμε από την άλλη πλευρά και σοτάρουμε για επιπλέον 1 λεπτό.
  • Σβήνουμε με τον χυμό από τα λεμόνια, βάζουμε το νερό, το μέλι, ρίγανη, τη μουστάρδα και το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Μαγειρεύουμε συνολικά το συκώτι για 4-5 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί θα γίνει αρκετά σκληρό.
  • Αφαιρούμε από φωτιά και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και ρίγανη.
Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here
Call Now ButtonΤηλεφωνικές Παραγγελίες