The Blog

Υλικά

image

Για την σάλτσα με το κρεας

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 3 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • μοσχοκάρυδο
  • μπαχάρι
  • 1 ποτήρι λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 κ.σ. πολτό ντομάτας
  • μισο ποτηράκι λευκό κρασι

Για τα μακαρόνια

  • 500 γρ. μακαρόνια Νο.9
  • νερό
  • αλάτι
  • προαιρετικά κεφαλοτύρι
 

Εκτελεση :

image

Για την σάλτσα με το κρέας

  • Ρίχνουνε στην χύτρα το λάδι, μόλις κάψει σοταρουμε το κρέας μέχρι να ροδισει.
  • Βγάζουμε το κρέας και ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να σοταριστουν.
  • Μόλις σοταριστουν ρίχνουμε το κρέας μέσα και σβήνουμε με κρασί, βάζουμε ολα τα μπαχαρικά, τον πολτό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και το καλύπτουμε με νερό.
  • Το αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 2 ώρες.

Για τα μακαρόνια

  • Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια, όσο χρόνο αναγράφεται πάνω στην συσκευασία..
  • Τέλος μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε μέσα στην σάλτσα μας και ανακατεύουμε.
  • (Προαιρετικά) Πάνω απο τα μακαρόνια τρίβουμε λίγο κεφαλοτύρι.
Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here
Call Now ButtonΤηλεφωνικές Παραγγελίες