Υλικά

Για την σάλτσα με το κρεας
- 1 κιλό μοσχάρι
- 3 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 φύλλα δάφνης
- μοσχοκάρυδο
- μπαχάρι
- 1 ποτήρι λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κ.σ. πολτό ντομάτας
- μισο ποτηράκι λευκό κρασι
Για τα μακαρόνια
- 500 γρ. μακαρόνια Νο.9
- νερό
- αλάτι
- προαιρετικά κεφαλοτύρι
Εκτελεση :

Για την σάλτσα με το κρέας
- Ρίχνουνε στην χύτρα το λάδι, μόλις κάψει σοταρουμε το κρέας μέχρι να ροδισει.
- Βγάζουμε το κρέας και ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να σοταριστουν.
- Μόλις σοταριστουν ρίχνουμε το κρέας μέσα και σβήνουμε με κρασί, βάζουμε ολα τα μπαχαρικά, τον πολτό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και το καλύπτουμε με νερό.
- Το αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 2 ώρες.
Για τα μακαρόνια
- Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια, όσο χρόνο αναγράφεται πάνω στην συσκευασία..
- Τέλος μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε μέσα στην σάλτσα μας και ανακατεύουμε.
- (Προαιρετικά) Πάνω απο τα μακαρόνια τρίβουμε λίγο κεφαλοτύρι.