Υλικά

- 2 μελιτζάνες
- 2 χρωματιστές πιπεριές
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 2 κολοκυθάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα
- 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος
- 1/2 κ.γλ. θυμάρι αποξηραμένο
- 1/2 κ.γλ. ρίγανη αποξηραμένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 λαδόκολλες
Εκτελεση :

Για το μπριάμ με κοτόπουλο,
πλένουμε πρώτα όλα τα λαχανικά . Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μέγεθος μπουκιάς. Bάζουμε τις μελιτζάνες για το μπριάμ με κοτόπουλο σε μεγάλο μπολ. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε καρέ και τα προσθέτουμε στο φαγητό.
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε μεγάλα καρέ.
- Κόβουμε τα κολοκύθια σε φέτες, αν είναι μικρά, ή σε καρέ, αν είναι μεγάλα και τα προσθέτουμε.
- Ρίχνουμε την ντομάτα κομμένη σε καρέ, το σκόρδο, το δυόσμο, το θυμάρι, τη ρίγανη.
- Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές και το προσθέτουμε στα λαχανικά.
- Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί.
- Ισομοιράζουμε το μείγμα σε 4 λαδόκολλες.
- Τις κλείνουμε σε πουγκί. Δένουμε σφιχτά με σπάγκο, ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις σε καλά προθερμασμένο φούρνο.
- Αν θέλουμε ανοίγουμε τις λαδόκολλες και ρίχνουμε προσεκτικά το μπριάμ με κοτόπουλο στο ταψί.
- Βάζουμε στο φούρνο το φαγητό για ακόμα 10′ και αφήνουμε να πάρει χρώμα το κρέας.