Υλικά

- 400 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3-4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 1-2 κ.σ. μέλι
- 2 κλ. δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. λιαστές ντομάτες
- 100 γρ. ρόκα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτελεση :

- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το συκώτι σε λεπτές λωρίδες.
- Σε ένα μπολ βάζουμε αλάτι, πιπέρι και το καλαμποκάλευρο. Βάζουμε τις λωρίδες από το συκώτι και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθεί όλο το συκώτι από το μείγμα.
- Βάζουμε το συκώτι στο καυτό τηγάνι και ψήνουμε 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές.
- Σβήνουμε με το βαλσάμικο ξίδι, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Ψιλοκόβουμε τα φύλλα από το δεντρολίβανο, τα βάζουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, ρόκα και ελαιόλαδο.