The Blog

Υλικά

image
  • 400 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 100 γρ. καλαμποκάλευρο
  • 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3-4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
  • 1-2 κ.σ. μέλι
  • 2 κλ. δεντρολίβανο

Για το σερβίρισμα

  • 50 γρ. λιαστές ντομάτες
  • 100 γρ. ρόκα
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο

Εκτελεση :

image
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε το συκώτι σε λεπτές λωρίδες.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε αλάτι, πιπέρι και το καλαμποκάλευρο. Βάζουμε τις λωρίδες από το συκώτι και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθεί όλο το συκώτι από το μείγμα.
  • Βάζουμε το συκώτι στο καυτό τηγάνι και ψήνουμε 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές.
  • Σβήνουμε με το βαλσάμικο ξίδι, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αφαιρούμε από τη φωτιά.
  • Ψιλοκόβουμε τα φύλλα από το δεντρολίβανο, τα βάζουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, ρόκα και ελαιόλαδο.
Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here
Call Now ButtonΤηλεφωνικές Παραγγελίες