The Blog

Υλικά

image
  • 250 γρ. λουκάνικο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο, προαιρετικά
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. φασκόμηλο
  • αλάτι
  • 250 γρ. σπαγγέτι, Νο6
  • 100 γρ. κρασί λευκό
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 100 γρ. λιαστές ντομάτες
  • 100 γρ. σπανάκι baby

Για το σερβίρισμα

  • γραβιέρα
  • πιπέρι

Εκτελεση :

image
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Κόβουμε το λουκάνικο σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μιξεράκι σε δόσεις. Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να σπάσει τελείως το λουκάνικο σε πολύ μικρά κομμάτια.
  • Μεταφέρουμε το λουκάνικο στο καυτό τηγάνι και σοτάρουμε. Αν δεν είναι πολύ λιπαρό μπορούμε να βάλουμε ελαιόλαδο.
  • Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα, το φασκόμηλο και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  • Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε αλάτι και τα σπαγγέτι. Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σβήνουμε το τηγάνι με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί καλά.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά.
  • Μεταφέρουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι και, αν χρειαστεί, προσθέτουμε μια κουτάλα της σούπας από το νερό που έβραζαν. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για 1 λεπτό.
  • Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με γραβιέρα τριμμένη και πιπέρι.
Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here
Call Now ButtonΤηλεφωνικές Παραγγελίες