The Blog

Υλικά

image
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κιλό πατάτες baby
  • 1 κ.σ. δεντρολίβανο
  • 4 καρότα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κύβο κότας
  • 200 γρ. νερό
  • χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 700 γρ. λουκάνικα

Για το σερβίρισμα

  • φέτα
  • ρίγανη
  • πιπέρι

Εκτελεση :

image
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μεγάλα κομμάτια, τα σκόρδα σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι.
  • Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες στη μέση, το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε.
  • Κόβουμε τα καρότα σε μισοφέγγαρα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά για 2-3 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τον κύβο, το νερό, τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Μεταφέρουμε σε ταψί 28×36 εκ. και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 1 ώρα.
  • Αφαιρούμε από τον φούρνο. Χαράσσουμε τα λουκάνικα σε 2-3 σημεία και τα βάζουμε στο ταψί πάνω από τα λαχανικά.
  • Ανεβάζουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 190ο C και ψήνουμε για 20-25 λεπτά χωρίς να σκεπάσουμε.
  • Σερβίρουμε με φέτα, ρίγανη και πιπέρι.
Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here
Call Now ButtonΤηλεφωνικές Παραγγελίες