θυμηθείτε ότι για παραγγελίες άνω των 50€ σας χαρίζουμε τα έξοδα αποστολής.

Κέρδισε Κουπόνια :

Επειδή οι αγορές είναι πάντα καλύτερες με κουπόνια, στην Κρεατεμπορική Ρούσσος σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίζεται κουπόνια, τα οποίο μπορείτε να τα εξαργυρώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κάθε κουπόνι είναι αυστηρά ατομικό, και αναφέρεται πάντα στο χρήστη ( εσάς ) χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ταχυδρομείου ( e-mail ). Τα κουπόνια θα στέλνονται από εμάς σε εσάς στο e-mail σας. Η διάρκεια του κάθε κουπονιού θα αναφέρεται στο email αυτό και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με το πως θα μπορέσετε να το εξαργυρώσετε. 

Πως μπορείτε να κερδίσετε ένα κουπόνι ;

Στην Κρεατεμπορική Ρούσσος μπορείτε να κερδίσετε ένα κουπόνι για τις online σας αγορές με τους παρακάτω τρόπους : 

  • Κάνοντας Εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, θα λάβετε στο email που θα μας δώσετε ένα κουπόνι αξίας -5% για τις αγορές.
  • Με κάθε νέα παραγγελία που κάνετε σε εμάς θα κερδίζετε ένα κουπόνι αξίας -10% για την επόμενη αγορά σας.
  • Μας Ακολουθείτε στο Facebook ?? Εάν όχι, τότε ακολουθείστε μας γιατί μια φορά το μήνα θα αναρτούμε στην σελίδα μας στο Facebook κουπόνια για διάφορα προϊόντα. 

Πως μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι ;

Πολύ εύκολα εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού ( π.χ : kreas10 ) είτε στη σελίδα του καλαθιού, είτε στη σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς στο εκάστοτε πεδίο που αναφέρεται στα κουπόνια. Πιο συγκεκριμένα :

Στη Σελίδα του καλαθιού : 

Σελίδα Καλαθιού

Εισάγετε το κουπόνι  σας στο σχεδιασμένο πλαίσιο και πατάτε το κουμπί “Εφαρμογή Κουπονιού".  Στη Συνέχεια εφόσον το κουπόνι σας είναι έγκυρο και έχετε συνδεθεί στην ιστοσελίδα μας τότε θα δείτε αυτόματα την έκπτωση που αναγράφει το κουπόνι να εφαρμόζεται αυτόματα.

Στη Σελίδα Ολοκλήρωσης Της Παραγγελίας Σας : 

Σελίδα Ολοκλήρωσης Παραγγελίας

Στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας, πατάτε τον σύνδεσμο στο μπλε κουτάκι που λέει “Έχετε ένα κουπόνι; Πατήστε εδώ για να εισάγετε τον κωδικό σας" . Στην συνέχεια πληκτρολογείτε το κωδικού του κουπονιού σας και πατάτε το κουμπί δεξιά “Εφαρμογή Κουπονιού". Στη Συνέχεια εφόσον το κουπόνι σας είναι έγκυρο και έχετε συνδεθεί στην ιστοσελίδα μας τότε θα δείτε αυτόματα την έκπτωση που αναγράφει το κουπόνι να εφαρμόζεται αυτόματα.

θυμηθείτε ότι για παραγγελίες άνω των 50€ σας χαρίζουμε τα έξοδα αποστολής.