1. Τα Προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας αποτελούνται από ελληνικά ποιοτικά κρέατα από τη δικές μας φάρμες. Η Κρεατεμπορική Ρούσσος χρόνια στην αγορά εγγυάται πάντα άριστη ποιότητα και γεύση. Σε κάθε κάθε παρασκεύασμα χρησιμοποιούμε πάντα τα ποιοτικότερα υλικά για το τραπέζι σας.

2. Τρόποι Πληρωμής

Η Κρεατεμπορική Ρούσσος διευκολύνει τις οφειλές σας χρησιμοποιώντας τρεις τρόπους πληρωμής. Μάθε περισσότερα για τους τρόπους μας στο παρακάτω σύνδεσμο Τρόποι Πληρωμής.

3. Όροι Χρήσης 

Κάθε πελάτης θα πρέπει να συμμορφώνεται με την πολιτική απορρήτου μας, όπως φαίνεται στο παρακάτω σύνδεσμο, Όροι Χρήσεις – Πολιτική.

4. Πολτική Επιστροφών 

Εξαιτίας του είδους του εμπορεύματος και τις ευαισθησίας που έχει ως προς το χρόνο κατανάλωσης, η Κρεατεμπορική Ρούσσος δεν δέχεται επιστροφές μετά το πέρας του ταμείου ή την παράδοση της παραγγελίας σας από το courrier.

5. Πολτική Παράδοσης

Κάνοντας online παραγγελία ειδοποιείται αμέσως ο εκάστοτε αντιπρόσωπος μας και σας ενημερώνει για το χρόνο που χρειάζεται για την διεκπεραίωση της. Στη συνέχεια, η παραγγελία σας ετοιμάζεται και αποστέλλεται στη πόρτα σας. Μάθετε περισσότερα για τις περιοχές που εξυπηρετούμε στο παρακάτω σύνδεσμο. Αποστολες & Delivery

6. Γρήγορη Επικοινωνία

ΡΟΥΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ “ΚΡΕΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΣ”
Μακ. Πραντούνα 64, 11525 ,Αθήνα Αττικής
Τηλέφωνο: +30 210 6744715
Email: kreatemporiki@gmail.com